ARCHIEF NIEUWSBRIEVEN - september 2020

SEPTEMBER 2020

Beste Davidsfondsvrienden

 

Het vervelende corona virus blijft ons hardnekkig belagen, waardoor het voor ons moeilijk blijft om een volwaardig jaarprogramma samen te stellen. Daarom houden we het - net zoals de grote cultuurcentra ️- bij een kortetermijnplanning.

In oktober 2020 nodigen we u uit voor drie activiteiten:

    • De lezing 'De stichting van Joos Vijd in perspectief geplaatst' op donderdag 15 oktober 2020 in het CC Ter Vesten, 20 uur.
    • Het taalinitiatief 'De Schrijfwijzen, Het Groot Dictee Heruitgevonden', op vrijdag 9 oktober 2020 in het CC Ter Vesten, 20 uur, dat we in samenwerking met de Bib van Beveren voor de 3e keer op touw zetten. Let op: door corona is het aantal inschrijvingen beperkt.
    • ​De cursus 'Fake news en waarheid spreken', door Professor Rob Devos,  in de reeks Davidsfonds Academie. De cursus gaat door op donderdagen 15, 22 en 27 oktober en 12 november  in de Sint Martinuskerk te Beveren. 

De editie 2020 van 'Vers Geperst', ons jaarlijks treffen in september rond Boeken & co, komt er helaas niet. Het is te moeilijk om deze activiteit veilig te organiseren, waarvoor onze welgemeende excuses. De wijkverantwoordelijken zullen u dit jaar de cultuurgids persoonlijk bezorgen. Een begeleidende brief verwoordt duidelijk hoe het lidmaatschap hernieuwd kan worden. U ontvangt deze brief ook nog per mail.

Bent u nog geen lid maar heeft u interesse voor onze Davidsfondsactiviteiten? Neem dan contact met ons op, we bezorgen u graag een kennismakingspakket. 

 

Hartelijke groeten intussen. Blijf gezond en hopelijk tot gauw!

Lutgarde Van Raemdonck

voorzitter

 

Vertel anderen over ons. Deel deze webpagina met uw netwerk.