HOME > NATIONAAL > Davidsfonds Cultuurreizen

Davidsfonds Cultuurreizen

ONTDEKKEN

ONTMOETEN

GENIETEN

gepost 25/08/2021

Reisaanbod voorjaar 2022 

Online reisevenement op 3 en 4 september 2021

 

Op maandag 30 augustus (vanaf 12.00 uur) lanceert Davidsfonds Cultuurreizen het reisaanbod Voorjaar 2022 op www.cultuurreizen.be.

Heel wat van de reisleiders stellen hun reis graag persoonlijk aan je voor op het online reisevenement van vrijdag 3 en zaterdag 4 september 2021

Benieuwd naar de rondreis Albanië of Bulgarije? Wil je wegdromen bij de Amalfitaanse kust of de natuurpracht van Noorwegen? Ontdek het volledige programma van het reisevenement!

Deelnemen is gratis en vrijblijvend, maar even inschrijven is wel nodig. 

 

Ontdek HIER alvast het volledige programma en schrijf in

gepost 12/03/2021

Reisaanbod zomer, najaar en eindejaar 2021

Kijkt u ook al uit naar het moment dat u terug mag reizen?

Davidsfonds Cultuurreizen lanceert een uitgebreid aanbod groepsreizen voor najaar en eindejaar 2021, waar de reisvooruitzichten gunstig zijn. Het aanbod bestaat bijna uitsluitend uit Europese bestemmingen, met heel wat ‘klassiekers’ zoals Griekenland, Rome, Firenze, Bourgondië, Noord-Duitse Hanzesteden … Maar er zijn zeker ook enkele nieuwkomers, zoals de reis naar Sarajevo & de Balkan, waar we op zoek gaan naar de sporen van de oorlog in Bosnië in de jaren 90 en linken leggen met de toenemende polarisatie in onze maatschappij.


Blader HIER door de nieuwe reisbrochure

gepost 02/03/2021

Alvast een vooruitblik online op reizen, later dit jaar

Online reisevenement Davidsfonds Cultuurreizen 

Reizen is momenteel nog even uit den boze. De reisvooruitzichten voor najaar 2021 zien er gelukkig rooskleuriger uit. Vanaf 1 maart in de namiddag staan de reizen voor zomer, najaar en eindejaar 2021 online op de website www.cultuurreizen.beOm dat aanbod voor te stellen houden we het online reisevenement niet op één maar wel twee dagen. Op vrijdag 5 en zaterdag 6 maart staan heel wat reisleiders virtueel voor u klaar. Snuister door het programma en reserveer uw online plaatsje voor de sessie(s) die u wil volgen. 

Online reisevenement op vr. 5 en zat. 6 maart om 9 uur.

 

 

Dit staat op het programma, inschrijven via de link hierboven

Vrijdag 5 maart 2021

zaterdag 6 maart 2021

gepost 28/01/2021

Stem mee op de HAIKU van het jaar

Stem mee op de haiku van het jaar

 

In  2020 daagde Davidsfonds Cultuurreizen zijn reizigers uit om iedere maand een haiku te schrijven over een reisherinnering. Elke maand selecteerde een professionele jury een maandwinnaar. Nu is het aan jou om uit de twaalf maandwinnaars een hoofdwinnaar te kiezen. Naast de eervolle titel van haiku van het jaar 2020 wint de hoofdwinnaar een cruise van CroisiEurope voor twee personen. Maar daar stopt het niet, als jij je stem uitbrengt op je favoriete haiku, maak je kans op een boekenpakket t.w.v. € 100!

 

gepost 14/01/2021

Kastelen en tuinen van Kent & Sussex

9 juni 2021 -12 juni 2021

PAUL JANSSEN (reisleider): “Tijdens deze reis gaan we op ontdekking in ‘de tuin van Engeland’. Gedurende vele eeuwen bouwde de Britse adel de meest prestigieuze landhuizen en kastelen. De bijbehorende tuinen zijn een streling voor uw zintuigen. Ik vertel u graag over de rijke historiek van deze landgoederen en elk tuinbezoek wordt een bijzondere ervaring.”

ALLE INFO HIER

De tuinen van Parijs
9 juni 2021 -12 juni 2021

PAUL GEERTS (reisleider): “We bezoeken parken en tuinen die koningen en presidenten lieten aanleggen. We ontdekken de rust van een beeldhouwerstuin, de geneugten van het nieuwe stadstuinieren … We flaneren door het oude Parijs op zoek naar groene pareltjes en maken kennis met de nieuwste (tuin)architectuur op de meest onverwachte plekken: een afgedankte spoorwegbedding, de kades van de Seine, de vroegere Hallen …”

ALLE INFO HIER

ONTDEK HET VOLLEDIGE AANBOD  klik hier https://www.cultuurreizen.be 

De impact van corona op de cultuurreizen 

Davidsfonds Cultuurreizen zijn groepsreizen met een rijk cultureel programma in kleine groepen van geïnteresseerde cultuurliefhebbers. Alle reizen worden begeleid door deskundige Nederlandstalige reisleiders met een zeer grote kennis over en ervaring met de bestemming in kwestie. In de reizen is heel veel inbegrepen, van fooien tot en met excursies, en comfort is verzekerd.

Waarom reizen met Davidsfonds Cultuurreizen een goed idee is:

  • U reist samen met andere geïnteresseerde cultuurliefhebbers
  • U komt meer te weten over uw bestemming dankzij de deskundige reisleider
  • U beleeft meer dan wanneer u alleen reist dankzij het rijke culturele programma
  • U wordt volledig in het Nederlands begeleid
  • U reist comfortabel en in groepen van 15 tot 25 deelnemers
  • U hoeft zich geen zorgen te maken, alles is voor u geregeld
  • U moet zelden uw portefeuille bovenhalen, (bijna) alles is inbegrepen