HOME > NATIONAAL > Lid worden

Lid worden of blijven kan op drie manieren

 

 • u kiest voor minstens 40 euro  boeken en/of cd's uit de Davidsfonds Cultuurgids die alle Davidfonds uitgaven bundelt. 
 • u opteert voor tenminste 1 schoolbibbon t.w.v. 40 euro, die u schenkt aan een school van uw keuze (die van uw kleinkinderen vb) of die op uw aangeven door het plaatselijk Davidsfondsbestuur wordt toegewezen aan een plaatselijke lagere school. Zo draagt u meteen ook een steentje bij aan het leesbeleid van scholen. Boeken, cd’s én schoolbibbonnen kopen, kan natuurlijk ook
 • u betaalt gewoon 40 euro zonder meer. 

De Cultuurgids 2020-2021 wordt automatisch bij u aan huis geleverd als u al lid bent.

 

Klik op https://www.davidsfonds.be/folder/files/Davidsfonds-Cultuurgids-20-21.pdf  om de Cultuurgids 2020-2021 online door te bladeren

 

Wie lid wordt van het Davidsfonds tikt meteen ook de Davidsfonds Cultuurkaart/Lidkaart op de kop en geniet daardoor van tal van voordelen: boeken en muziek aan verminderde prijzen, korting op evenementen, reizen en cursussen, regelmatig een Cultuurmagazine gratis in de bus en speciale aanbiedingen bij de beste cultuurhuizen van Vlaanderen.

   

  Twijfelt u nog? Bent u nog geen lid maar hebt u wel interesse en wil u de Cultuurgids ontvangen? Bel of mail één van de bestuursleden van Davidsfonds Beveren-Zuid, er komt iemand bij u langs. Klik hier voor contactgegevens. 

   

  Wil u meer info m.b.t. het Davidsfonds lidmaatschap, kijk dan op http://www.davidsfonds.be/lidmaatschap/lidworden.phtml

   

  Als u kiest voor de onlineformule om lid te worden, let er dan op Davidsfonds Beveren-Zuid aan te duiden als uw lokale afdeling. U wordt dan uitgenodigd om 3 euro als lokale bijdrage te betalen en u ontvangt daardoor ook alle uitnodigingen voor de lokale activiteiten.

  Vertel anderen over ons. Deel deze webpagina met uw netwerk.