HOME > PROGRAMMA > VOORJAAR 24 > Theater extraatjes

JOE DIVO

JO JOCHEMS & MARTINE DE KOK

DINSDAG 12 MAART 2024 OM 14 UUR

 

Joe DIVO droomt over een leven als popdiva. Samen met zijn pianiste Martha repeteert hij voor zijn allereerste ‘grote’ optreden. Hoe wil hij zich aan de wereld laten zien en horen? Wat hoort hij in zijn diepste binnenste? Wat ziet hij als hij in de spiegel kijkt?

Zo hoort het te zijn: felle spots die oplichten, een rookwolk erbij en een krachtig piano akkoord. Dan verschijnt een imposant silhouet: Joe DIVO.

‘Daar is hij. Hij treedt in het voetlicht. Het publiek wordt wild. Hij tilt zijn arm op en de zaal verstilt. Zijn warme stem weerklinkt. Een ontroerend lied over zichzelf. Alleen maar over zichzelf. Het gaat door merg en been.’

Maar wat als zijn stem kraakt? In het midden van het refrein? Wat als hij struikelt? Wat als het niet goed genoeg is?

 

Deze theatervoorstelling is een spannende zoektocht in de binnenwereld van het personage. Zowel het publiek als de personages blijven tasten om te vinden. Wie mag, moet en vooral wie wil Joe DIVO zijn? 

Een blik achter de schermen, een muzikaal levensverhaal over jezelf bekijken en bekeken worden, jezelf voorliegen en eerlijk in de spiegel kijken, over je laten zien en je verbergen, jezelf vinden en verliezen.

 

 

De voorstelling is een schoolvoorstelling, maar wordt ook opengesteld voor vrij publiek.  Het is een kans om overdag een theatervoorstelling mee te pikken, die een breed publiek zal aanspreken.

 

 

TICKET KOPEN?

 

CC TER VESTEN 

Gravenplein 2 | 9120 Beveren

T 03 750 10 00

RESERVEREN tervesten@beveren.be | www.tervesten.be

De plaatsen zijn beperkt, reserveren wordt aanbevolen.

8 | 1.60 EUR (standaardprijs / uitpas kansentarief

Vertel anderen over ons.